• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wszystko o karmieniu dziecka

Mazia a nasze pokolenie to niby jak wyrosło? wątpię czy nie dawali nam tak wcześnie innych rzeczy a baby z nas jak skały poza tym niektóre muszą wrócić do pracy i muszą przestawiać maluchy na takie rzeczy.
A tak na marginesie jakieś nie wychowane trochę szacunku jeżeli Ty tak chcesz robić to jest Twoja decyzja owszem mogą coś napomknąć, ale nie od razu od wyrodnych matek Cię wyzywać to jest twoje dziecko i Twoja decyzja no i się zdenerwowałam:angry::-p:-D

reklama
To lizanie czekolady to też stary zwyczaj :-D akurat nie popieram bo to jednak przywyczajanie do cukru a sama czekolada nic wartościowego w sobie nie ma - no ponoć magnez ale nie w tym wieku :-D
Ale tak jak nadineczka pisze, twoja sprawa.
Natomiast co do biszkopcików to matko jak ja to pamiętam i zalewało się mlekiem lub herbatką :-D, kaszka manna z sokiem malinowym też danie głowne no zupki jak się przecierało. To jabłko na tarce szklanej to też czasy zamierzchle. Takie co to słoikow nie było i wiecie... też dobrze bylo.:tak:

W sklepie zwykłym z gospodarstwem domowym, normalnie w szoku byłam, że jest 11zl. Na allegro też widziałam. Polecam, smak jabłuszka pychotka.

Mazia, Ty powinnas do nas dolaczyc. U nas nikt nikogo nie tlucze po mordzie, ale goraco bywa i wtedy walki na gole klaty.

Kaja, a Ty to jablko gotowane dajesz? Ja mysle, ze oni na bank gotuja.

Jabłko surowe jak świat światem się dawało - a w słoiku to smakuje jak w odstawionej na tydzień szarlotce :-pzmielonej na wiór:-p
Kupcie tarki mówię wam albowiem w żywym jabłku jest jeno jego smak. :-)

Klara.. speszal for ju
Tarka%20481.714.00.jpg
Na metalowej giną witaminy, poza tym metal to metal... nie masz pewności jaki. Dzieciom sie trze na takowych- szklanych. Potrzesz zdziebko i dasz świeżutkie, nie zdąży zciemnieć i zje Cyprianek i znów dwa razy potrzesz . kapewu? :-D
edit// Boo jak sie Tymek rodzil, to slał sms-y, ze nie wyłazi, bo mu dobrze ;) łon tydzień młodszy no... nie starszy.
pencil.png

Ostatnia edycja:
reklama
Klara.. speszal for ju
Zobacz załącznik 242458
Na metalowej giną witaminy, poza tym metal to metal... nie masz pewności jaki. Dzieciom sie trze na takowych- szklanych. Potrzesz zdziebko i dasz świeżutkie, nie zdąży zciemnieć i zje Cyprianek i znów dwa razy potrzesz . kapewu? :-D
edit// Boo jak sie Tymek rodzil, to slał sms-y, ze nie wyłazi, bo mu dobrze ;) łon tydzień młodszy no... nie starszy.
pencil.png

Sa jeszcze takie plastkikowe tarki do jabłuszek, ale szkło jest zdecydowanie zdrowsze :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry