• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wszystko o karmieniu dziecka

Moja własnie zareagowała na porę w sałatce gyros. Co mnie wcale nie dziwi, bo na cebulę tez się pręży i niespokojna. Serka brie na razie jakos mnie nie ciagnie. Czosnek u nas jest OK. Mała lubi i problwmów niet:)
Kaja: ja ostatnio w sklepie przeglądałam te słoiczki i się zdziwiłam - jednak jabuszko czy marchewkę to też wolę sama ucierać, bo wtedy mam 100% owocu czy warzywka:)

reklama
My dzisiaj dostaliśmy kolejną paczuszkę Hippa w Rosmanie i troszkę skorzystałam z kuponów i pokupywałam słoiczków. Obiadek był dynia z ziemniakiem:tak:Poszedł cały słoiczek:tak:

Ja w szpitalu dostałam takie niebieskie pudełko i wypełniłam takie dwie karteczki z danymi i miały przychodzić różne paczki , dodatkowo zarejestrowalam się www.abcdzieci.pl . Najpierw przyszła paczka z Nestle z jedzonkiem, póżniej z Hippa z próbką kremu, deserkiem, soczkiem i łyżeczką i tam też były kupony rabatowe oraz kupon na kolejną paczkę w której znowu był soczek, obiadek, łyżeczka i próbka kremu:tak::-)

Ja przedwczoraj kwitłam na poczcie godzinę, zeby odebrac paczke z hippa... :-pTez w szpitalu wypełniałam karteczki, przy starszej wysyłali mi próbki to roczku z tego co pamietam:tak:

A po ilu dniach można dać kobiety cały słoiczek....
C. mi dziś tak płakał że chce jeszcze....
jak nie ma alergii to bym mu dała ale w sumie nie wiem czy ma czy nie....guła ze mnie nie matka...

Ja małemu dwa razy dałam jabłuszko takie zeskrobane łyżeczką ale tylko trochę,na początku nie bardzo chciał a potem dopominał się o jeszcze.
Przy pierwszym dziecku zaczęłam kupować pierwsze słoiczki i okazało się,że coś z zawartości uczula,potem dla porównania zrobiłam jedzonko sama z tym samym składem co był na słoiku i okazało się,że jest super.Tak więc przyżądzałam jedzonko sama i tym razem też tak będzie
Jadam szczypiorek swój z donicy,warzywka też w tym roku będziemy mieć swoje.

reklama
Ja też dziś po zakupach w Rossmanie i odbiorze paczki.Mały ma zapas słoiczków:-D:-D
Tak mu zasmakowały że jak kończy się w miseczce reaguje rykiem. Zabawnie chlipie i pochłania wędrująca do buzi zawartość łyżeczki:-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry