• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wszystko o karmieniu dziecka

Ja w szpitalu dostałam takie niebieskie pudełko i wypełniłam takie dwie karteczki z danymi i miały przychodzić różne paczki , dodatkowo zarejestrowalam się www.abcdzieci.pl . Najpierw przyszła paczka z Nestle z jedzonkiem, póżniej z Hippa z próbką kremu, deserkiem, soczkiem i łyżeczką i tam też były kupony rabatowe oraz kupon na kolejną paczkę w której znowu był soczek, obiadek, łyżeczka i próbka kremu:tak::-)

Ja też się tam zarejestrowałam, widocznie o Maksiu zapomnieli kij im w oko....

reklama
O co kaman z tymi paczkami :baffled:???? Ja też wypełniałam ankietę, w szpitalu dostałam pudełka ale nic mi nie przysyłają :-(:-(:-(
Raz tylko dzwoniła Pani, żebym wykupiła ubezpieczenie, bo na pewno zachoruję na raka szyjki macicy :angry:
Co trzeba zrobić, żeby dostawać słoiczki itp ??? Oświećcie ciemnotę, plizzzzz ;-)

Ja daję cały od razu:)

z bigosem:-D:-D:-D

ja w szpitalu wypełniłam dwa jakieś świstki i też dostałam z hippa i z nestle i w rossmanie też robię zakupki z upustem malutkim i jeszcze wchodziłam i się logowałam przez neta na różne strony dziecięce ale chyba nic z tego no ale nie zaszkodziło:-p:tak:
ja też uwielbiam jak młoda wcina te słoiczki zwłaszcza jabłko ona by za nie zabiła:-) jak zobaczy swoją miseczkę to już dzioba otwiera:-D

dzisiaj mam jabłko z jagodami będziemy próbować już widzę kolor jej dziubka ale to szczegół:rofl2:

O co kaman z tymi paczkami :baffled:???? Ja też wypełniałam ankietę, w szpitalu dostałam pudełka ale nic mi nie przysyłają :-(:-(:-(
Raz tylko dzwoniła Pani, żebym wykupiła ubezpieczenie, bo na pewno zachoruję na raka szyjki macicy :angry:
Co trzeba zrobić, żeby dostawać słoiczki itp ??? Oświećcie ciemnotę, plizzzzz ;-)
To paczkę pewnie lada moment dostaniesz:tak: Co do Paniów różnych to do mnie dzwonili chyba z czterech ubezpieczalni:tak: Ale jednej nikt nie przebije jeszcze żem dobrze nie zarosła , chyba tydzień po poprodzie a ta mi klepie że jak umrę na raka to dzidziuś dostanie chyba 150tys. Noż kurrr.... ledwo się jeden rodzi a już drugiego chcą chować i się wnerwiłam i jej powiedziałam że se sama może wykupić to ubezpieczenie jak się już wybiera na drugą stronę i więcej nie zadzwoniła ciekawe czemu????:-D A gnębiła mnie chyba z 5 razy:happy:

4 miesiąc dziwne.... jagody to dość silny alergen (jak wszystkie pestkowe) i nie powinno się dawać go tak szybko. Ten temat ma dość zgłębiony bo Gabi była tylko na to uczulona - nie mogła żadnych pestkowych - od razu ją sypało i pamiętam jak poszłam do pediatry starego "typu" i powiedziała mi że to produkty "wysokiego ryzyka" - no ale chyba znowu to jest szkoła otwocka.

Boże dziwne że przez 4 lata można tyle zapomnieć.

Ja też dostałam pudełko, a w nim mleko NAN, słoiczek jabłek Hipp, sok Bobo coś tam i jeszcze jakieś gazetki.
Mleko wydałam, a sok i słoiczek wszamała Julka. A co tam będzie stało dwa miesiące.
Ja i tak zamierzam jabłka trzeć, a nie słoiczki kupować. Sokowirówkę też mam, więc soki będą własnej roboty.

reklama
Ja tez nic nie dostałam - trudno. Co do słoików - używałam i zamierzam używać tylko w wypadkach awaryjnych a tak soki , zupki, deserki będę robić sama - mam mnóstwo pojemników na zupki do zamrażania, blender (prezent od mojego m. na rocznicę :-) ).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry