• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wszystko o karmieniu dziecka

U nas problemy kupkowe skończyły sie odkąd zaczęłam podawać moją zupkę i jakiś tam deserek w ciągu dnia:) Ja wiem że to może wcześnie ale poszłam za radą moich doświadczonych psiapisółek. Zresztą Kaja nieraz pisała że lepiej podać coś co ma faktycznie wartości odżywcze:) DLa mnie mleko modyfikowane jest sztuczne choćby na opakowaniu widniało milon cudownych substancyji. Dlatego też będę rozszerzać jak najszybciej dietkę o kolejne produkty.

PS Przeczytałam książeczkę z Hippa i tam jest królik z czymś tam. Jak oni wsadzili królika do tego słoika?

reklama
nadineczka - ty przodujesz we wszystkim widzę ;)
Ja z kaszkami jeszcze chwilka, tylko się przymierzam i oglądam. Sinlac mi się podoba tez bardzo i na pewno zakupię. Jakiekolwiek kaszki chcę gotować na wodzie. Wiem, że można na matki pokarmie ale ponoć wodnite się robią a poza ty, cyc niech cycem zostanie na jak długo Tymek chce.

od lipca idę do pracy więc muszę jej znaleźć alternatywę dla cycusia, bo sztuczne mleko jej tak nie idzie, a wolę ja wprowadzać nowe rzeczy niż ktoś inny, poza tym niech dziewczyna ma i znajdzie przyjemność z jedzenia jak mamusia i tatuś.

Ja na razie kaszek nie wprowadzam, Małemu wystarczy na razie mój cyc, pół słoiczka i mleczko modyfikowane.

Dziewczyny, a od kiedy można wprowadzać ten cały Sinlac, widziałam to na półce sklepowej.

reklama
nadineczka ja cię w ogóle nie potępiam, mnie się to podoba. Jak narazie tylko mnie por zdziwił ale widzę Polcia dzielna. Ja po doświadczeniach z Michałem wiem, że wczesne wprowadzanie innych rzeczy to też potem dobry apetyt, brak problemów typu "nie chce jeść" - ale może to my tak mieliśmy tylko. Tymuś też już wystartował ale będzeimy troszkę wolniej wprowadzać bo cyc, no i ja jeszcze w domu. Myślę jednak, że w 6 miesiącu to już menu będzie bogate.

Marianna - sinlac po 4 miesiącu, wieć już można.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry