nadineczka
Fanka BB :)
Pasibrzuch
Twój "dół" mnie powalił

Twój "dół" mnie powalił

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Pasibrzuch
Twój "dół" mnie powalił![]()

My jemy w dzień co 3 godzinki, w nocy nie jemy. Mała zasypia koło 19.00-20.00 i ostatnio budzi się koło 6.30, dostaje cyca i do 9.00-10.00 wytrzyma bez butelki :-)
A jemy oba cyce + butelka 120ml, czasami 150ml, a jak ma doła (czytaj mamy nie ma i drze się wniebogłosy, a tatuś nie wie co robić) to i 250ml jest w stanie wypić (czyli dwie butelki w ciągu godziny) i dopiero wtedy zaśnie.
250ml to mojemu sie jeszcze nie zdarzylo
max 210
Ja nie potrafię i już się poddałam no chyba że coś poradzicie.:-(My jesteśmy tylko na cycu i chciałabym małemu chociaż na noc podawać butlę ale on skubaniec za cholercie nie chcę
.Kupiłam Nan 1,mam butelke Lovi i Aventu,tej Aventu to nawet do buzi nie weźmię a Lovi weźmie ale jak tylko poczuje że to nie cyc wypluwa,smoka wypycha językiem i nie ma rady.Próbowałam juz mieszać mleko ze swoim nic,kupiłam Bebiko bo myślałam że mu smak Nana nie pasuje ale też nie chcę pić.To ja już nie wiem co robić
, więc kochane mamuśki jak macie jakieś sposoby to piszcie proszę.

;-)