• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wszystko o karmieniu dziecka

sorki Ivi :-p

pytaj i 100 razy jak będę wiedzieć to odpowiem ale mogę sobie trochę pokurdować no nie:-p:sorry2:

tak jeszcze sobie czytam co to ten Sinlac i dlaczego go podajecie?

reklama
Nadineczka Nestlé Sinlac jest produkowany z ryżu i mączki chleba świętojańskiego - składników zazwyczaj bardzo dobrze tolerowanych w alergii. Odznacza się wysokim udziałem łatwo przyswajalnych węglowodanów, białkiem o wysokiej wartości odżywczej, zawiera tłuszcze roślinne, jest wzbogacony w witaminy i składniki mineralne, dlatego stanowi pełnowartościowy i smaczny posiłek. Jest łatwy do przygotowania - aby otrzymać porcję Nestlé Sinlac wystarczy dodać wodę.

nadineczka - ja używam dla małego szklanej tarki com już tu kiedyś dla Klary wklejała ale jak chcesz to ci wkleje. To wowczas się robi takie fajne jak mus. A marchewki jeszcze nie tarłam bo czekam na działkową.

dobra, ale się nie śmiejcie ze mnie - tak sobie myślę - a blenderem mogę zmielić marchewkę albo jablko?
Już mi tylko miesiąc został i tydzień do 6 miesiąca, więc myślę coraz intensywniej ;)

nadineczka - ja używam dla małego szklanej tarki com już tu kiedyś dla Klary wklejała ale jak chcesz to ci wkleje. To wowczas się robi takie fajne jak mus. A marchewki jeszcze nie tarłam bo czekam na działkową.

Kaju gdzie kupowałaś tą tarkę - wiem że są na allegro ale nie chce mi się kupować jednej rzeczy na allegro i płacić więcej za przesyłkę niż za sam produkt? Niby warszawa a nigdzie tego nie mogę dostać

Kaju gdzie kupowałaś tą tarkę - wiem że są na allegro ale nie chce mi się kupować jednej rzeczy na allegro i płacić więcej za przesyłkę niż za sam produkt? Niby warszawa a nigdzie tego nie mogę dostać
czechow ten link co nadineczka wstawiła jest z warszawy i odbiór osobisty możliwy w 3 miejscach - może któreś ci będzie pasować? ja tez zazwyczaj szukam z odbiorem osobistym, bo czasem z cenami przesyłek szaleją...:eek:

reklama
czechow ja kupiłam w dość pospolitym sklepie z gospodarstwem domowym, gdzie kupuje się słoiki, garnki i talerze ;)
aga - ty musisz szybciej mysleć bo miesiąc to tak przeleci..... ;) żartuje... kochana zlituj się nad Miśką biedną i serwuj jej to jabłuszko
nadineczka - obawiam się, że marchew to na tej tarce może nie iść ale jabłko jest idealnie, gruszka.... poza tym trze się na bieżąco, nie pozwalając aby jabłko ściemnialo, trę i do buźki. Sprytna ta tareczka, jak za dawnych lat ;)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry