Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
macy - ja chciałam do pół roku tylko cycem. Ale rzeczywistość mnie dopadła i zorientowałam się, że przecież nie mogę z dnia na dzień młodemu jedzenia zmieniać.. więc nowości wprowadzam wcześniej, żeby mały był przygotowany na mój powrót do pracy.. Z drugiej strony, to niezła frajda dla mnie wiec w sumie się cieszętylko żeby cyca utrzymać...
Klara - aż 5-7 dni? Myślałam że 3-4 starczą...![]()

dziewczyny moje dziecko wczoraj znowu odmowilo jedenia, to juz drugi dzien,jedyne co to przez sen udaje mi sie jej wcisnac mleko a takto zje pare lyzeczek zupki ktora wczesniej smakowala i zaciska usta, z kaszka jest to samo. dzwonilam wczoraj do pediatry i jak do pon sie nic nie zmieni to mamy przyjsc.podobno ma dziasla bardzo rozpulchnione (tak powiedziala lekarka tydzien temu) czy to mozliwe zeby taki brak apetytu zwiastowal ząbki?? ogolnie jest wesola, bawi sie, gada tylko jak ma zjesc to jest wrzask.