Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam, Pasibrzuch to Twoja mała musi ładnie przełykać skoro wprowadzasz już niekatekmój mały ksztusi się piciem nawet ze smoczka z najmnieją dziurką, a czy się sugerowałaś przy wyborze niekapka?
Ivi ciężko powiedzieć bo Bunia otwiera pożerak ja wyjmuję słoik. Dzisiaj tatuś karmił ferst taim to mu wyrywała michę i chyba generalnie najchętniej pożerałaby samaAle zdolności manualne niestety nie nadążają za jej makóweczką
Nie wiem co miałaś na myśli pisząc itd. Ale jest git
A co do łyżeczek ja używam takie co przysyłają![]()
i nie było żadnych problemów z nauką.wygoda,czas.Przepraszam, że może nie na temat konkretnie ale... Czy tylko ja podaje swojemu dziecku jedzonko NIE ze słoiczka??Nie zrozumcie mnie źle ale ja zawsze sobie mówiłam, że nie będę podawać "gotowców". Jakoś nie jestem przekonana do nich. Dlatego mam dylematy co już mogę podawać a co nie. Zazwyczaj wzoruję się na słoiczkach ale staram się i będę starała się robić wszystko sama, w miarę możliwości. A może któraś z Was ma niepodważalne argumenty przemawiające za słoiczkami??