Aggniecha83 wlasnie odpalilamneta bo ciekawa bylam jak u was z jedzoniem

u nas od kilku dni dobrze tzn jemy wszystko co mlekiem nie jest;-) czyli zupki, zupki i sinlac a mlesio na spiocka. dzis bylam po kolejna recepte na mlesio i tym razem przepisala nam Bebilon amino tyle ze to na zamowienie jest wiec musze czekac do jutra. ale dzis moje dziecie oszalalo bo zjadlo nastepujace posilki:
02.00- 150ml mlesia przez sen
06.00 -150 ml mlesia przez sen
10.30 - kilka łyżeczk kaszki+marchewka z ryżem
14.30 - cały słoik dyni z ziemniakami
16.30 - 1/2 sloiczka brzoskwinek
i UWAGA!!!!!
17.20 - 180 ml mlesia NIE NA ŚPIOCHA!!!
nie wiem czy ma radośc przedwczesna nie jest ale pierwszy raz od 3 tyg dziecko zjadło normalnie mleko tzn prawie normalnie bo bujala sie przy tym na hustawce ale nie spała i nie marudziła

a potem padła o 18.00 wiec pewnie o 4 rano bede miala pobudke.
do tego wszystkiego z tego dzisiejszego obrzarstwa zrobila 4 kupy-mam nadzieje ze rozwolnienie to jeszcze nie jest. tak wogule to nie wiem jak teraz rozpoznac rozowolnienie bo te kupy nasze sa teraz takie (sorki za okreslenie) jak pasztet
a co nowych słoiczków to moja lekarka twierdzi ze jak jest słoiczek odpowiedni do wieku (tzn tak jak teraz po 4 mies) i dziecku smakuje to moge dac odrazu cały i my tak robimy i poki co problemow nie bylo.jadlysmy juz jarzynowa, marchewke z ryzem, dynie z izemniakiem, jablko, marchewke, brzoskwinie.