• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wszystko o karmieniu dziecka

Bardzo dziękuję - wiedziałam o dodatkach (a raczej ich braku) o pestycydach itp . Czytałam na szybko bo małe się budzi ale nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanie: czy te produkty rosną naturalnie podczas ich sezonu i są przechowywane czy cuś? Nie wiem czy dobrze to ujęłam

Zostawię sobie to otwarte i przeczytam jeszcze raz.

Bardzo dziękuję jeszcze raz

reklama
Co do niekapków my mamy Balonik z Canpola. Miałam go też przy Julce. Ogólnie myślę, że godny polecenia. Nie ma typowego ustnika, tylko miękki sylikonowy dzięki czemu łatwiej pić. Ja tam jestem zadowolona :-)

Dzięki dziewczyny, to zaraz zakupie ten drugi i małemu zwiększy sie iloś prezentów na dzień dziecka;-)
Pasibrzuch daje herbatki ale mało dodaje tych ranulek , tylko tak na posmak, żeby wode zabarwiły bo nie chce w niego tyle cukru pakować ale tak jak wcześniej pisałam on jest strasznym łakomczuchem na wszystko nawet na wode:tak::tak: więc bardzo łapczywie się przysysa i strasznie przez to ksztusi :-(soczków jeszcze nie wprowadzałąm ale mam troche własnych kompocików z działki i się zastanawiam kiedy można mu podać bo są z malin?

My jedziemy na przegotowanym Żywcu ale się zastanawiam czy nie przejść już na kranówe a znów z myślą o letnich wyjazdach to Żywca w kraju wszędzie się kupi a kranówa u każdego jest inna, a u Was jak z wodą, normalną podajecie?

Tylko Sel dodaj, ze tu woda jest inna niz w PL. Jakby zdrowsza. :-)

Wiw, wy jedziecie na żywcu? Ja młodej tylko Tyskie podaję. ;-) A z kompocikami bym się wstrzymała, bo ponoć za dużo cukru mają.

macy zdrowsza u nas kranowka jest? nie wiedzialam....pozatym to pewnie tez zalezy od dzielnicy bo czasem z kranu do wanny u mojej kumpeli leci taka piekna zolta ciecz....

boze moje dziecie doprowadza mnie dzis do szalu....zamiast jesc to sie chichra a jak sie wkurzam to ta jeszcze bardziej sie cieszy....rece mi opadywuja!!!!

reklama
Sel, ponoć zdrowsza. Mój dentysta w Polsce był bardzo zdziwiony, że nie mam kamienia. Poza tym nasza właścicielka mówiła, że tu można pić wodę z kranu, bez przegotowania. Dziecku takiej nie dam, ale sama już nie mam oporów.

A tak w ogóle, to się ciesz, że malutka w dobrym nastroju!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry