• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wszystko o karmieniu dziecka

my jemy kaszko Bobovity i chyba mamy juz wszytskie smaki odpowiednie dla wieku. Fiolcia szybko sie nudzi i chce nowe a ja kmbinuje zeby zjadla bo to porcja mleka.

a mlesia dalej niepijemy normalnie tylko na spiocha.Nowe mleko co nam doktore przepisali w sprzedazy nie ma. dzis musze dzwonic do przychodni i pytac czym ja mam dziecko karmic bo juz pomyslow mi brak co zrobic zeby jej mleko przemycic;(

reklama
my jemy kaszko Bobovity i chyba mamy juz wszytskie smaki odpowiednie dla wieku. Fiolcia szybko sie nudzi i chce nowe a ja kmbinuje zeby zjadla bo to porcja mleka.

a mlesia dalej niepijemy normalnie tylko na spiocha.Nowe mleko co nam doktore przepisali w sprzedazy nie ma. dzis musze dzwonic do przychodni i pytac czym ja mam dziecko karmic bo juz pomyslow mi brak co zrobic zeby jej mleko przemycic;(

A jakież to mleko dostaliście?

Beti co za lekarz ci to przepisal??Z tego co pamietam to amino zostalo wycofane juz chyba dwa lata temu!!Moge sie myslic ale pamietam ze kuzynka moja dawala to swojej corze i potem latala i szukala dopiero jakas mila pani farmaceutka ja poinformowala,ze the end.

Agbar77 dzieki za info. kurcze ja juz zaraz zwariuje ztym mlekiem. juz naprawde dwoje sie i troje ze Fiolci przemycic w czyms mleko. Korci mnie zeby sprobowac normalnego melka nie dla alergikow bo tak naprawde nie jestem w 100% pewna czy ma ta skaze czy nie.ale to musze el doktore podpytac. tylko jzu chyba innej...

Agbar77 dzieki za info. kurcze ja juz zaraz zwariuje ztym mlekiem. juz naprawde dwoje sie i troje ze Fiolci przemycic w czyms mleko. Korci mnie zeby sprobowac normalnego melka nie dla alergikow bo tak naprawde nie jestem w 100% pewna czy ma ta skaze czy nie.ale to musze el doktore podpytac. tylko jzu chyba innej...

Podpytaj:-) do wyboru masz jeszcze mleko sojowe.Ale czesto dzieciaki z alergia na bialka mleka krowiego reaguja tez alergicznie na soje. Zastepca Amino jest Neocate-to pije Alex.To tez jest mieszanka elementarna,calkowicie pozbawiona ''krowy'';-) Ale kosztuje tyle,ze naprawde tylko siasc i plakac.W Polsce cos ok 170 zl za puszke 400g.Ja place tu 150 EUR za 4 takie puszki.I z tego co wiem to chyba wchodzi w gre tylko import docelowy-ale tu moge sie mylic,bo nieco stracilam orientacje na temat takich rzeczy w Polsce....Mam nadzieje,ze Fiolcia nie ma alergii na soje i tym moze bedziesz mogla zastapic mleko.

Ostatnia edycja:
jemy bebilon pepti ale od 3 tyg przestal samowac , udaje mi sie jej tylko wcisnac jak przysypia albo spi.

jemy bebilon pepti ale od 3 tyg przestal samowac , udaje mi sie jej tylko wcisnac jak przysypia albo spi.

Beti ale macie stwierdzona te alergie na krowe? Bo kurde moze niepotrzebnie sie tak spinasz,kombinujesz?Daje efekty picie mieszanek zastepczach?
Fakt faktem Pepti obrzydliwe w smaku wiec sie nie dziwie malej ze przestalo smakowac.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry