• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wszystko o karmieniu dziecka

reklama
po pierwsze przez głaskanie monitora prawie dziecie moje obudziłam jak się ze śmiechu trzęsłam :P

po drugie- roxeen - melduj jutro jak Boo po nocce!

my dziś zaliczyliśmy pierwszą kupkę po słoiczkowych nowościach i "siem cieszem" bo była ładna.. jak na kupę ;) nawet kolorowa, bo lekko marchewkowa :P

hehe mój natomiast słodko się krzywi jak jabłuszko dostaje :) mina cudna! taka wykrzywiona.. a potem dziób otwarty że chce jeszcze :D
kaszki na razie nie próbowaliśmy, ale jest już zakupiona:) cały czas się tylko zastanawiam czy podawać tą nestle np malinową, czy kupić Sinlac'a .. i nie wiem :)

Roxeen już pewnie jesteście po kaszce ale ja dopiero na forum weszłam, u nas po kaszce 10 godzin snu ciągiem:-):-):-) ale też się bałam i zmieszałam z mlekiem pół na pół, wystarczyło by małego nasycić a kupiłam bobo-vite mleczno-ryżową

reklama
u nas nie było jeszcze czegoś co by nie smakowało:-) wsio jest mniamuśkie:-)
po kaszce i tak się budzi normalni na cyca wcale jej nie zapycha:-( co mnie by bardzo cieszyło, ale niestety nie ma tak dobrze
Rox nie boisz się dawać pierwszy raz na noc?

a mi się tak podobają te drewniane krzesełka:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry