• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wszystko o karmieniu dziecka

reklama
Sel mniem nie uraziłaś wcale a ja obyta we wszeświecie i w Londynie także . Nie można jednak ludzi jednym kolorem mierzyć:) Znałam czarne , cudowne matki i czarnych cudownych ojców. Więc generalnie jest różnie i różniście:) Kończę temat bo to przecie o karmieniu wąciak:)

Jolcia - holle chyba są najlepsze ale są też hipp i milupa, poszukaj na allegro. Tymek nie jest alergiczny ale ja dla zdrotowności chce dobre kaszki a owoce będę se sama wrzucać, na wodzie gotowac i bez cukru. Jeszcze nie kupowałam ale się przymierzam.
Trafia mnie, że u nas takich kaszek nie ma i trza z allegro ale dobre i to.

Kaja - dziękuje.
Jutro pogoda zapowiada sie deszczowa to zacznę szukać ;-) bo do godziny zero u nas został tydzień ;-)

Boże jak Wam zazdroszczę, mój Adaś wogóle nie chce jeść. Jedynie dużo zje na śpiku:-(
Czy którejś z Was maluch też jest takim niejadkiem??:-(

A któraś pisała o jagodach, z jakiej firmy mają dla dzieci je właśnie?
bobovita ma z jagodami - ostatnio sie towarowałam w rosmanie z deserkami hippa to zlukalam wszystkie:)

Paulina: moja niestety obżartuch jest - wciama wszystko co jej dam - nawet wodę zwykła chlipie z zadowoleniem:)

Boże jak Wam zazdroszczę, mój Adaś wogóle nie chce jeść. Jedynie dużo zje na śpiku:-(
Czy którejś z Was maluch też jest takim niejadkiem??:-(

Mój Synuś ostatnio nie chce pić mleka z butelki, rozgląda się na boki, pręży. Tylko cycuś jest ok i wszystko co dostaje łyżeczką. Do niezjedzonego mleczka dosypuję więc kaszkę ryżową bezmleczną lub sinlac i kończę karmienie łyżeczką i wtedy jest ok.

Wczoraj kupiłam też w Tesco kaszkę mleczna manna z firmy Nestle.(Po 4 miesiącu)

Mój Synuś ostatnio nie chce pić mleka z butelki, rozgląda się na boki, pręży. Tylko cycuś jest ok i wszystko co dostaje łyżeczką. Do niezjedzonego mleczka dosypuję więc kaszkę ryżową bezmleczną lub sinlac i kończę karmienie łyżeczką i wtedy jest ok.

Wczoraj kupiłam też w Tesco kaszkę mleczna manna z firmy Nestle.(Po 4 miesiącu)

ja dzisiaj próbowałam właśnie tą kaszkę mannę dodac do mleka, dosypałam jedna łyżeczkę, troszkę mleko było gęstsze i już mały nie chciał pić. Wszystkie kaszki to tylko łyżeczką, a mleczko w butelce ma być samo i już :)

reklama
Ja ostatnio tylko Was czytuję ale dziś napiszę co tam u nas z karmieniem...szczerze to nudno bo cały czas tylko cyc,mały nawet kropli wody jeszcze nie pił,ale szafa zapełniona już słoiczkami i czekamy na skończony 5 mc (chyba ,ze bede widziała,ze chce wcześniej).

Przesypiamy praktycznie całe noce.Czasami sama go budzę około 4 -5 jak już guzy mam w cyckach.Ogólnie jestem zadowolona i wypoczęta.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry