Mari_anna
Fanka BB :)
ja dzisiaj próbowałam właśnie tą kaszkę mannę dodac do mleka, dosypałam jedna łyżeczkę, troszkę mleko było gęstsze i już mały nie chciał pić. Wszystkie kaszki to tylko łyżeczką, a mleczko w butelce ma być samo i już![]()
Chodzi o to, że mój Mały już nie chce mleczka z buteleczki, jak przygotuję 120 ml to wypije jedynie 20 ml lub nic nie wypije. Dosypuję więc do mleka 3 łyżeczki kaszki ryżowej i karmię łyżeczką i jest super.
Maksiu nie chciał też pić wody, więc dolalam troszkę soku jabłkowego (Bobo Frut od 4 m-ca) i chętnie wypił 60 ml (to jego rekord). Teraz podaję taką mieszankę 80%wody 20% soku jabłkowego.
dzis brzoskwinie testujemy i mam nadzieje ze bedzie oki
No włanie za tydzien my tez 5 m-cy konczymy i za jakimiś nowościmi trzeba sie bedzie rozglądnąc
nawet dobrze nie spróbował kurka jak tak dalej pójdzie to tylko cyca będzie chciał
mały jest już chyba ze 3 tygodnie na sloiczkach i wszystko wprowzdzałam pojedyńczo i nie było reakcji a teraz zjada całe słoiczki więć może za wiele, zastanawiam się czy może to być za dużo witaminy C bo jest we wszystkim, niby organizm wydala nadmiar ale w takim małym ciałku może nie daje rady?