• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wszystko o karmieniu dziecka

reklama
Skandal, skandal. Tu za to nie ma w ogóle jednoskładnikowych soków czy słoiczków. O przepraszam. Jeden znalazłam. Gruszkę. I tyle. Wszystko mix. Jak marchew to z ziemniorem. Jak jabłko to z gruszką. I jak zacznę podawać, to skąd u diabła mam wiedzieć, czy to marchewa czy ziemniak będzie przeszkadzał. Normalnie kraj wariatów.

heheh macy skad ja to znam
my sloiczki przywiezlismy sobie z polandu ale po kupnie okazalo sie ze polowy ala i tak jesc nie moze bo jest ziemniak albo sok jablkowy.
A sloiczki jednoskladnikowe dostaniesz tylko w polskich sklepach nasze
cena ze tak powiem skandaliczna bo za jeden sloiczek 80g marchewki gerbera placilam 1.09 funta....
na szczescie w nieszczesciu my jemy gotowane bo bysmy zbanczyli na tych polskich sloiczkach. A jeszcze te angielskie smaki sloiczkow mnie rozwalaja....sheperds pie dla 4 miesiecznego dzieciaczka...albo my first bolognese....no coz...

Beti - nie mają, są wówczas z owocami i cukrem. Masz na myśli na pewno ryżową z malinami czy tam bananami... jak dla mnie za dużo tak niezidentyfikowanych składników. Ja chcę czystą dobrą kaszkę, nic wiecej.

no tak z owocami i cukrem to fakt.
a nam el doktore przepisala juz mleko nastepne i teraz nie wiem jak je wprowadzac?czy mieszac z poczatkowym czy oidrazu dawac? niby doktore mowi ze nie mireszac bo jedyna roznica jest w kcal ale ja nie wiem...ona nie wiedziala ze bebilon amino wycofali wiec wole podpytac.;-)

Ja naciułałam na niekapek Aventu i jednak troszku za dużo się leje a że gamoń ze mnie do kwadratu dopiero dzisiaj zajarzyłam że uchwyt można nałożyć na butelkę i że można wogóle sam uchwyt kupić:-) No lepiej późno nić wcale:tak:

Agabar u nas wysypka też już sucha i blada ale jakoś nie znika, to chy ba jednak nie ma nic wspólnego z jedzeniem?:confused: Odstawiłąm słoiczki na 3 dni i nic się nie zmieniło więc coś innego musi być przyczyną???? ale to nie ten wątek...

Dziś zakupiłam kaszke ryżową w słoiczku z hipp-a HiPP: Kaszka ryżowa z mlekiem i bananami, czy dawałyście już ją maluchom? Jakoś mnie ten "rególator kwasowości" zastanawia:confused:

reklama
Kaja_10 no właśnie nie wiem co myśleć bo mały wszystkie nowinki dostawał osobno i nie było negatywnych reakcji, nie jestem pewna czy to na pewno z powodu jedzenia ale na wszelki wypadek cofnełam się do etapu mleka i kaszki z bobovity na noc.
Zastanawiam się czy taka wysypka może byc reakcją nie na konkretny pokarm tylko np. na jakąś witaminę , może C bo jest we wszystkim:confused::confused:

W książce " pierwszy rok z życia..." wyczytałam że taka wysypka może być reakcja na przegrzanie i mija po tygodniu czyli jeszcze 2 dni:confused::confused::confused:

ale tą kaszkę , którą mi przesłałąś zamówię i zobaczymy jak będzie bo na samym mleku to mój łakomczuszek długo nie pojedzie:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry