• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wszystko o karmieniu dziecka

Astrid: ja dziś kupiłam truskawki, bo mam straszną ochotę na nie - najpierw spróbuję kilka i zobaczymy jak dziecko zareaguje - niby cytrysy też alergen, a ja jem pomarańcze i jest git, więc to pewnie od dziecka zależy i trzeba po troszku samemu próbowac co można a co nie;-)generalnie ja wogóle jem już wszystko i nie mamy problemów, więc próbujemy i truskawki:-D

reklama
Astrid: ja dziś kupiłam truskawki, bo mam straszną ochotę na nie - najpierw spróbuję kilka i zobaczymy jak dziecko zareaguje - niby cytrysy też alergen, a ja jem pomarańcze i jest git, więc to pewnie od dziecka zależy i trzeba po troszku samemu próbowac co można a co nie;-)generalnie ja wogóle jem już wszystko i nie mamy problemów, więc próbujemy i truskawki:-D
no właśnie jak nie spróbujemy nie będzie wiadomo ;)

Agbar, a możesz dać jakiegoś linka do tych hippowskich kaszek bezmlecznych? Chcę poprosić moją mamę, żeby mi przywiozła, ale nie mogę ich znaleźć na stronie hippa.

widze ze linka juz masz:-) twoja mama mieszka w dojczach? jesli tak to najwiekszy wybor jest w dm i rossmanie.sa tez innych firm: alnatura,milupa-tyle pamietam ,musze spojrzec jak bede.

agbar - ty pomyśl czy by jakiegoś biznesu nie rozkręcić... po co nam allegro? ;)Mowilam mojej siostrze ale ona nie jest na topie i zbyt się nie orientuje, a ty wiesz wsio o co chodzi. Przemyśl sprawę ;))

Dzięki za odp. dot, mrożonek!!!
Sel - a Ty masz zaufanie rozumiem do tej pediatry?

Pytałam lekarki o ten gluten i mówiła, że jak ma mieć nietolerancję to czekanie i zwlekanie z wprowadzeniem nic nie da... ponoć trza trzymać się tych nowych wytycznych....
więc ja wprowadzę mu gluten jak stuknie mu 6 miesięcy...

e: Mari_anna cieszę się!!!!

Ja narazie nabyłam na allegro i będziemy próbować powolutku. W sumie zastanawiam się ile taka kaszka może być otwarta bo zapewne tempo jej spozywania będziemy miec powolne.
Niemniej agbar będę pamiętać o twej otwartości na "zaś" ;)
Może na dobry początek sprawdź ceny tych kaszek, porównamy z tymi z allegro - może nie są wygórowane i warto korzystać. No a przesyłka to przecież i tak koszt.

reklama
Ja narazie nabyłam na allegro i będziemy próbować powolutku. W sumie zastanawiam się ile taka kaszka może być otwarta bo zapewne tempo jej spozywania będziemy miec powolne.
Niemniej agbar będę pamiętać o twej otwartości na "zaś" ;)
Może na dobry początek sprawdź ceny tych kaszek, porównamy z tymi z allegro - może nie są wygórowane i warto korzystać. No a przesyłka to przecież i tak koszt.

Kaszki to dla mnie duży wydatek właśnie dlatego, że tempo ich spożywania jest szypkie, bo trzeba sporo wsypać, by uzyskać gęstą konsystencję. Np. mleczna manna, którą kupiliśmy w niedziele zużyła się już w 1/2, a Maksiu dostaje tę kaszkę tylko 1 raz dziennie. Sinlack jest troszkę bardziej wydajny, ale też już otworzyłam drugie opakowanie z pudełka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry