Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sprawdzilam kaszki Hippa-kosztuja w Rossmanie 1,95 EUR.
Kupilam maloletniemu kaszke co sie zowie Hirse-czyli proso i teraz sie smieje,ze mu robie prosianke;-)
Takiej małej bym nie podała chociaż tak poszerzam dietkę
PS- alem się przeraziła jak zobaczyłam kaszke z hipa z czekuladą po 5 miesiącuTakiej małej bym nie podała

i się nie zaksztusił więc umie tylko chyba normalnie nie chce???
ja sprawdzam ciemiączko i jak nie jest zapadnięte to jestem spokojna ze odwodniony nie jest i widać woda z mleka i owocków których dużo jemy mu starcza?jola.24 mój też nie chce pić a jak już to zaraz się krztusi bo się nasadza jak do mleka i z tego picia to nam nic nie wychodzi ale jak przez ostatni weekend były upały to łykał 150mli się nie zaksztusił więc umie tylko chyba normalnie nie chce???
ja sprawdzam ciemiączko i jak nie jest zapadnięte to jestem spokojna ze odwodniony nie jest i widać woda z mleka i owocków których dużo jemy mu starcza?