• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wszystko o karmieniu dziecka

nie może jej nic być no :)

ja nie jestem na nic uczulona mój chłop też, tak byliśmy wychowywani nie było jakiegoś tam glutenu dopiero od któregoś miesiąca więc wychodzę z założenia, że będzie ok

jak na razie dość dużo różnorodnych rzeczy już jadła i jest ok i wierzę, że tak zostanie.

Kaja a dlaczego nie można zwykłej?
ta z Holly jest na pewno już trochę "przerobiona"

reklama
nadineczka - ja też jestem pewna, że jej nic nie będzie :tak:
Wiesz... te Holle jest zrobiona na wiórki i po prostu robi sie z niej papka, wydaje mi się bezpieczniejsze na początek. Czytałam na wegedzieciaku - tam szanują bardzo naturalne jedzenie, że mielą kasze w mlynku - to też jest wyjście.
Ja zapewne za jakiś czas przejde na normalne ale na początke chciałam aby były takie niemowlęce. Potem będę kupowała na pewno w eko sklepach aby źródło było dobre.

nadineczka - ja też jestem pewna, że jej nic nie będzie :tak:
Wiesz... te Holle jest zrobiona na wiórki i po prostu robi sie z niej papka, wydaje mi się bezpieczniejsze na początek. Czytałam na wegedzieciaku - tam szanują bardzo naturalne jedzenie, że mielą kasze w mlynku - to też jest wyjście.
Ja zapewne za jakiś czas przejde na normalne ale na początke chciałam aby były takie niemowlęce. Potem będę kupowała na pewno w eko sklepach aby źródło było dobre.
No prosze ja też wertuje wegedzieciaka hehe, bo ściągam od nich rozszerzanie jadłospisu Misi i jakos tak sensownie u nich to wszystko, że mnie przekonali do siebie z tym, że u nas gdzieś tam jednak mięsko wprowadzę :-D rzeczywiście szanują zdrowe jedzenie to prawda!

ivi mam pytanko czy te kaszki to butelką dajesz? czy łyżeczką? może głupie pytanie ale pytam bo jak małemu wsypalam jedną łyżkę to przez smoka nie chciało przejsc:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry