agniecha83
Fanka BB :)
Dziewczynki, karmiace butelka.
Jakie mleko dajecie swoim maluchom?
Bebiko, bebilon, nan??
Naczas mojego pobytu nie wystarczy mi mleka, ktore przywiozlam zItalii imusze dac jakis substyt.
my od urodzenia Bebiko jemy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczynki, karmiace butelka.
Jakie mleko dajecie swoim maluchom?
Bebiko, bebilon, nan??
Naczas mojego pobytu nie wystarczy mi mleka, ktore przywiozlam zItalii imusze dac jakis substyt.
Agbra daj proszę namiar na tą jaglaną...
Ja wieczorem robie ja Alexowi na mleku a na drugie sniadanie z owocami.Lepiej smakuje niz na samej wodzie-probowalam;-)Wy tak o tym odwodnieniu, a moje dziecię odmawia picia wody. Herbatki koperkowej też. W ogóle z butelki to tylko mlesio. Chyba muszę zakupić niekapek, może z innego naczynia się do tej wody przekona.
Kaszki póki co jedna próba była, jaglaną na wodzie zrobiłam, ale chyba nie posmakowała. Przy następnym podejściu dodam trochę owocka, to może będzie lepiej smakować.
.
Moze jeszcze nie gotowy?Poczekaj jeszcze chwilke:-)My też bebiko, Nan nie szło.
Pomóżcie mój Krzyńko nie chce żadnego nowego jedzonka, jak go zachęcić, marchewka niet, march. z ryżem niet, jabłuszko tylko łyżeczka, cały czas mleko tylko wcina i herbatki. Kleik dodaje do mleka i kaszki czasami.:-( Wasze dzieciaki już tyle nowości wcinają.
a pije coś i je oprócz mleczka ?Dziewczyny ratujcie już kiedyś o tym pisałam ale jest coraz gorzej mój mały nie che pic żadnego mleka. Wypija trosze bo zaledwie 100-120ml ale jak dobrze zasnie i koniec.Dzisiaj zjadł tylko 110,70,80 :-( Potrafi nie jeść 6-7 godzin:-(