• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wszystko o karmieniu dziecka

reklama
My też bebiko, Nan nie szło.

Pomóżcie mój Krzyńko nie chce żadnego nowego jedzonka, jak go zachęcić, marchewka niet, march. z ryżem niet, jabłuszko tylko łyżeczka, cały czas mleko tylko wcina i herbatki. Kleik dodaje do mleka i kaszki czasami.:-( Wasze dzieciaki już tyle nowości wcinają.

Agbra daj proszę namiar na tą jaglaną...

Klara to jest kaszka Hippa.Ale z dyskusji tu na watku domyslam sie,ze niedostepna w sklepach w Polsce. Dziewczyny dawaly tu link do Allegro,gdzie ktos sprzedaje te kaszki z Niemiec.Jesli chcesz to kupie Ci i wysle.Kosztuje niecale 2 euro.Kolega jezdzi co tydzien do Polski wiec by wyslal-przesylka wyjdzie taniej;-)Ale nie wiem czy nie taniej bedzie jednak na Allegro? Sprawdz.Jakby co to ona sie nazywa Bio-Getreide-Brei Feine Hirse.

Wy tak o tym odwodnieniu, a moje dziecię odmawia picia wody. Herbatki koperkowej też. W ogóle z butelki to tylko mlesio. Chyba muszę zakupić niekapek, może z innego naczynia się do tej wody przekona.

Kaszki póki co jedna próba była, jaglaną na wodzie zrobiłam, ale chyba nie posmakowała. Przy następnym podejściu dodam trochę owocka, to może będzie lepiej smakować.

.
Ja wieczorem robie ja Alexowi na mleku a na drugie sniadanie z owocami.Lepiej smakuje niz na samej wodzie-probowalam;-)

My też bebiko, Nan nie szło.

Pomóżcie mój Krzyńko nie chce żadnego nowego jedzonka, jak go zachęcić, marchewka niet, march. z ryżem niet, jabłuszko tylko łyżeczka, cały czas mleko tylko wcina i herbatki. Kleik dodaje do mleka i kaszki czasami.:-( Wasze dzieciaki już tyle nowości wcinają.
Moze jeszcze nie gotowy?Poczekaj jeszcze chwilke:-)

Dziewczyny ratujcie już kiedyś o tym pisałam ale jest coraz gorzej mój mały nie che pic żadnego mleka. Wypija trosze bo zaledwie 100-120ml ale jak dobrze zasnie i koniec.Dzisiaj zjadł tylko 110,70,80 :-( Potrafi nie jeść 6-7 godzin:-(

Paulinaa a oprócz mleczka cos je???

Moja zuzia dzisiaj zjadła 60, 80 i na dobranoc 150 to tyle na mleko ale jeszcze zjadła troche obiadku i wieczorem kaszkę z 60 m mleka. no i duzzzzo pije.:-)

Dziewczyny ratujcie już kiedyś o tym pisałam ale jest coraz gorzej mój mały nie che pic żadnego mleka. Wypija trosze bo zaledwie 100-120ml ale jak dobrze zasnie i koniec.Dzisiaj zjadł tylko 110,70,80 :-( Potrafi nie jeść 6-7 godzin:-(
a pije coś i je oprócz mleczka ?

u nas w upały cyc zdecydowanie był w odstawce bałam się o odwodnienie bo mój to nic innego nie chciał ani z butli ani łyżeczki a dziś dostał troszkę marchewki i jakoś zjadł a cyc nadal coś mniej wcześniej co 1,5- 3 godzin a teraz chyba apetytu brak bo duże przerwy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry