Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i może dawaj mu słoiczki jak choć trochę zjada i są te kleiki ryżowe z hippa, podawałaś już i kaszki na dobranoc?
oczywiście mówię o obiadkach bo do owoców to tylko banana mieszałam z mlekiem bo straszecznie słodki

ewentualnie jak są pleśniawki to je boli jak jedzą lub przy wychodzących zębolkach mają kiepski apetyt 
Agbar to wiesz co ja Cię poproszę o dwa takie opakowania, bo na alegro to widzę że 13 zł za paczkę +przesyłka, więc jeśli to nie byłby kłopot to proszę od Ciebie, na pw. poproszę nr konta i mogę nawet przelać kasę z góry...
A może coś jeszcze fajnego z tych kaszek polecisz, z tych bezmlecznych hippa? Nie chciałabym być zbyt bezczelna i zachować się w stylu "dają palec, bierze rękę", ale wiem że Alex też alergiczny...a jak już zawracam głowę, to może jeszcze na coś fajnego się skuszę..... - próbowałaś może tej pszennej - rozumiem, że skoro pszenna to z glutenem?
A i pytanie czy tą jaglaną na mleku robisz czy na wodzie? i czy ta z hippa jaglana to na pewno bezmleczna.....ew. mogę ją na preparacie mlekozastępczym zrobić...
e: najwyżej jeszcze się do Ciebie uśmiechnę o tłumaczenie jak przygotować tą kaszkę bo ja nic nie kumać po niemiecku.....
My na Bebilonie a zaczeliśmy NAN-em ale jak u Malwiny było zatwardzenie a na Bebilonie spoko![]()
Paulina też bym spróbowała zmienić mlekoi może dawaj mu słoiczki jak choć trochę zjada i są te kleiki ryżowe z hippa, podawałaś już i kaszki na dobranoc?
Bećka84 jak Kostkowi coś nie wchodziło to mu pól słoiczka mieszała z jego mlekiem i zawsze wcinał ze smakiemoczywiście mówię o obiadkach bo do owoców to tylko banana mieszałam z mlekiem bo straszecznie słodki
![]()