• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wszystko o karmieniu dziecka

reklama
Mam pytanko dotyczące ziemniaczków. Czy takim maluszkom jak nasze można podac młode ziemniaki?? Moja mama mówi nie !!! A teściowa znowu daj.

nowalijki mają to do siebie że mają bardzo dużo tej całej chemii i zanieczyszczeń. Pierwszych młodych ziemniaków bym nie dawała ale nie przypominam sobie by później nie można było ich dawać

u nas był mały debiut arbuza, na razie tylko lizanie i woda z łyżeczki ale nic się nie dzieje, truskawki też juz troszkę dałam zmiksowane, tyle co na jedną łyżeczkę:-)

dziewczyny a ta kaszka jaglana moze byc taka jak dla doroslych czy to dla dzieci sa specjalne? i do tego mozna dodac owocki tak? czy do zupki tez mozna? (sorki za glupie pytania ale ja nie znaju;-) )

a wlasnie zobaczylam na allegro te kaszko Holle ale to sa samkowe i teraz zastanawiam sie czy mozna zwykla jaglaną kupic i z owockami zrobic? ja juz np tej Holle nie podam bo ma wskladzie mleko w proszku;-(

nie no juz glupieje na jednej aukcji pisza ze bezmleczna a ma mleko w skladzie a na innej juz ze nie zawiera mleka.dziewczyny ktore macie te kaszki prosze zobaczcie czy w skladzie jest mleko w proszku czy nie plizzzzz

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Beti Holle ma kaszki z mlekiem i bez
Musisz patrzec na opakowanie te z mlekiem ( na przyklad jaglana) maja napis Milchbrei - HIRSE
a bezmleczna samo Hirse.
Mozna dodawac do zupek, owockow, obiadkow my jemy jaglana i jest cacy. Ale jak gotuje zupke to dodaje zwykla jaglana jak dla doroslych i miksuje wszystko razem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry