• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wszystko o karmieniu dziecka

Dziewczyny Krzyś nie chce nic pić nawet wody którą wcześniej lubił:-( a teraz takie upały a on na samym mleku, nie wiem co robić...może łyżeczką????????

moze mu się nie chce pić... jak dajesz cyca, to tam się tez opije :)))
Mój olo nie chciał tez pić, ale dałam mu jednego dnia łyzeczką, to wypił (więcej rozchlapaL) a drugiego dnia, juz pił z butki. A dziś znowu nie bardzo chce pić

reklama
Ja wczoraj po raz pierwszy zaserwowałam małemu mięsko, ale ze słoiczka -Pure z indykiem. Zjadł ze dwie łyżeczki i więcej nie chciał. Troche był zdziwiony smakiem, ale nie wypluwał.
Dziś za to dostał dynie z indykiem, zjadł pół słoiczka , drugie pół zostało na jutro:) Chyba mu posmakowało.
Jak to skończy biore się sama za gotowanie.
A mięsko, zwykłe ze sklepu - najpierw dam mu pierś z kurczaka. A potem zobaczymy....
Jak się uda, to może królika będe miała z wiejskiej chodowli (kiedyś koleżanka chodowała i muszę z nią się dogadać) Ale cała reszta będzie ze sklepu.

a nas sytuacja zmusiła do tego, ze pół roczku bedziemy na samym cycusiu...
Przed szpitalem zdazyłam małej dac 2 raz po 2 łyzeczki jabłuszka...

I dobrze, widocznie tak miało byc:tak:;-):-)

a nas sytuacja zmusiła do tego, ze pół roczku bedziemy na samym cycusiu...
Przed szpitalem zdazyłam małej dac 2 raz po 2 łyzeczki jabłuszka...

I dobrze, widocznie tak miało byc:tak:;-):-)

no ja tez robię ciągle próby by wprowadzić jedzonko a ty my też znaleźliśmy się w szpitalu i znowu sam cyc ale mamy pozwolenie na marchewkę z kleikiem ryżowym niby coś takiego jest w słoiczku???.... będę szukać :sorry2:

kupialm kaszke jaglaną Holle-ojejkuuu jaka niedobra:baffled:. za chiny Fiolcia jej nie chce,ani zowocami,ani w zupce;-) poczekam i po upałach spróbuje ponownie.

reklama
My dziś wielka premiera kaszki razowej Holle - i mała zachwycona!
Na wodzie zrobiłam i dodałam jabuszko Gerbera i wylizała całą miseczke, łyżeczkę i jeszcze dalej buzie otwierała am i am. Pierwszy raz widzę żeby jej tak coś smakowało:szok: no i 1h po kaszce trzeba było cyckiem dopchnąć głodomorka;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry