nadineczka
Fanka BB :)
banan + brzoskwinia do blendera podawać z kaszką kuskus myślałam, że mi łyżeczkę zje!!!
nic jeszcze tak jej nie smakowało.
nic jeszcze tak jej nie smakowało.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
moja Mała juz tez coraz mniej mleka pije,
mleko pije około 150 w nocy około 1
potem rano około 8.00
koło 10.00 daje jej kaszkę z zbożami + owoce (kaszkę daje Nestle 5 zbóż z lipą, lub 3 zboża ze śliwkami) czasem robie kaszkę manne i mieszam z truskawkami i malinkami
koło 13.00 daje obiadek (jakiś słoiczek z mieskiem lub rybcią albo sama robie królika z warzywami)
koło 16.00 albo jakies owocki, albo kaszkę, albo mleko, - przeważnie owocki jak tak goraco - a ostatnio jogurt z owocami
i potem po kapieli w łóżeczku już koło 19.00 mleczko Bebiko 2 Smaczny Sen z kleikiem i nie ma Żaby :-)

moja Mała juz tez coraz mniej mleka pije,
mleko pije około 150 w nocy około 1
potem rano około 8.00
koło 10.00 daje jej kaszkę z zbożami + owoce (kaszkę daje Nestle 5 zbóż z lipą, lub 3 zboża ze śliwkami) czasem robie kaszkę manne i mieszam z truskawkami i malinkami
koło 13.00 daje obiadek (jakiś słoiczek z mieskiem lub rybcią albo sama robie królika z warzywami)
koło 16.00 albo jakies owocki, albo kaszkę, albo mleko, - przeważnie owocki jak tak goraco - a ostatnio jogurt z owocami
i potem po kapieli w łóżeczku już koło 19.00 mleczko Bebiko 2 Smaczny Sen z kleikiem i nie ma Żaby :-)