Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jestem wykończona, ale uparta.. spróbuj stosować kapturki ochronne...Ja używam ze względu na wrażliwe bolące brodawki ale dziecko tak ładnie wciąga brodawkę do kapturka,że nawet zupełnie płaskie brodawki nie są przeszkodą a wciąga się tak dużo otoczki,że czuję jak przybiera pokarm,czyli stymulacja laktacji jest zachowana.
Byłyśmy wczoraj z Misią u położnej laktacyjnej i walczymy - od wczoraj zero kapturków, bo jednak zaburzają odruch ssania i można to poczuć dając małej palec do ssania - przy karmieniu kapturkiem ssie płytko, a jak chwilę poćwiczyłyśmy to pięknie głęboko ssała - no ale dziecko moje wygodne i się przyzwyczaiło do wygody kapturkowej - walczy ze mną - wisi mi na cycu non stop - je krótko i często - przypina się po kilka razy - boli, ale już nie rani sutków - i znowu mam masakrycznie dużo mleka - krzusi się taki wypływ i ją zalewa to mleko:-(nie wiem - zaczynam myśleć, że może laktator będzie jednak niezastąpiony i trochę musze odciągnąć tego nadmiaru :-( - a już było dobrze, a tu znowu piersi gorące i pełneJestem wykończona, ale uparta..
A no i Miśka przytyła przez 12 dni od wypisu 320g i waży teraz 3610g czyli jest OK. bo tyje 26g na dobę, a minimum to 17g, więc mam małej nie budzić jak śpi ciągiem 5h;-)
no ale ja się cieszyłam ze mam tyle mleczka bo nic niepotrzebowałam jak tylko dac cycucha i fajniutko przybierał mi na wadze ba mały klopsik był z niego i w sumie do dzisiaj z niego taki duży chłopczyk:-)mam andzieje ze tym razem także będe miała duuzo mleczka;-)
Boję się czy ona dobrze przybiera na wadze i o żółtaczkę, więc ważniejsza dla mnei jest teraz świadomość, że najada się do syta.