Kasiad
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Rosmerta, mam nadzieję, że po powrocie do domu wszystko wróciło do normy 
A Oli wczoraj "rozbiła" na głowie Pauliny taką plastikową różdżkę z płynem i brokatem w środku. Podeszła do Pauliny i puknęła różdżką w jej głowę, różdżka pękła i cały płyn z brokatem rozlał się na obie dziewczyny i na panele w pokoju. Do dziś nie mogę się pozbyć tego brokatu z podłogi
Ale na placu zabaw zdecydowanie się zachowanie poprawiło
Oli przyznała się, że robiła głupie miny do starszych pań, bo się ich bała, a teraz się już nie boi.

A Oli wczoraj "rozbiła" na głowie Pauliny taką plastikową różdżkę z płynem i brokatem w środku. Podeszła do Pauliny i puknęła różdżką w jej głowę, różdżka pękła i cały płyn z brokatem rozlał się na obie dziewczyny i na panele w pokoju. Do dziś nie mogę się pozbyć tego brokatu z podłogi

Ale na placu zabaw zdecydowanie się zachowanie poprawiło
Oli przyznała się, że robiła głupie miny do starszych pań, bo się ich bała, a teraz się już nie boi.
.Zima,gdy szłam z jakims kolega,to ruszałam/podnosiłam kapelusze/berety starszych pan idacych przede mna...

.Cała zalana,już nie mam siły
a Milenka robi to nawet jak jestem przy niej, jakby złośliwie bo im bardziej ja się na nią złoszczę, tym mocniej ona chlapie