G
gość 574
Gość
Jola spróbuj nagrzac albo pod prysznicem albo ciepłą poduszką i masuj masuj masuj - nie pomoże to jeszcze spróbuj laktatorem! i uważaj - jak z piersiami coś sie dzieje to od razu temperatura wzrasta.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moja znowu zaczęła się strasznie wiercić jak dostaje butlęNormalnie aż jej utrzymać nie mogę i nie wiem czemu się tak dziwnie zachowuje> Cały czas mnie "bije" jedną ręką i wogóle dopicie całej butli graniczy z cudem
Za to jak je jedzonko łyżeczką podawane to grzeczniutka
![]()

Nam lekarz polecil wlasnie Sinlac,bo maly od jakiegos czasu choc juz przesypial noce( ewentualnie raz sie budzil na papu ) zaczal sie budzic co 3 godziny i zada jedzenia.El dochtore zaproponowal abysmy mu na noc podawali wlasnie to-ale tak sie zastanawialam ( bo nie dopytalam) czy moge ,mu to na mieszance zrobic i podac z butli....Echhh...zaczekam do piatkowej wizyty i dopytam-jakos przezyje te nocne wstawanie;-)Inni maja gorzej:-)
Dziekuje za odpowiedz:-)