Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Kruszynka, świetnie! Teraz to już ruszycie z kopyta i będziesz karmić na całego.A u nas przełom, R. kupił nakładki na sutki i mala ssie pierś tylko troszke w nocy dałam jej mleka sztucznego i nie placze no chyba ze glodna lub kupka idzie![]()
Anulka, minie. Dzieci są różne. Pomyśl, że malutka tylko Ciebie zna. A na gości jest jedna rada: weź małą, wrzuć granat i zamknij za sobą drzwi! Pokarm matki jest najbardziej wartościowy!!!Hej, malo pisze na bb bo walczymy z laktacja,,, mala non stop albo wisi na cycu albo spi wtulona we mnie, nawet odejsc nie mogea mleko mi leci ciagle wiec nie wiem czemu tak, moze malo wartosciowe:-(polozna mowila mi dzisiaj ze to jest normalne na poczatku bo dziecko potrzbuje bliskosci, ale sama nie wiem... kiedy to minie?? i czy w ogole minie??