• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wszystko o karmieniu dziecka

Nadineczka jak to je co godzinę? przecież ona głodna co godzinę nie jest? Może spróbuj jej wydlużyć trochę przerwy miedzy karmieniami i dawaj jej wodę..

to mnie wyśmieję ;)
przeważnie tak troszeczkę pije, chyba bardziej pije niż je jak gdzieś jesteśmy poz domem to potrafi dłużej ale w domciu jest najszczęśliwsza jak sprawdza co chwile czy cycusie są :)
nie daje jej ani wody ani nic innego do picia, też dlatego, że cierpi butli.

reklama
Dostałyśmy dzisiaj znowu pakę:tak: i są kaszki i jakoś tak się boję ( zwłaszcza tych ryżowych) żeby problemów z brzuszkiem nie było:confused: A tym bardziej że Bunia raz ma skazę raz nie:confused:

Ivi, pytałaś o słoiczki bobovita. Młody jadł. Z tego co pamiętam, owoce są bardzo wodniste, ale to w niczym nie przeszkadza. Nic mu po nich nie było, a chyba są trochę tańsze niż hippy.

Morka oświeć mnie kochana raz jeszcze skąd Ty tą pakę dostałaś i inne dziewczyny też słyszałam, że dostały.... Ja tam w szpitalu też coś wypełniałam ale mi jakieś nędzne ulotki przysyłają, i miniaturowe może 2 próbki dostałam....słoiczków niet....
Ktoś podawał kiedyś jakąś stronę gdzie się można zalogować i coś przysyłają...nie Ty czasem... nie mogę znaleźć....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry