• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wszystko o karmieniu dziecka

Ja się jakoś truskaw boję chociaż daję arbuza, brzoskwinie i inne takie:) Tylko ze słoikami robi się nie wesoło bo zjada duży słój i jeszcze japkę otwiera:)

hi hi a my truskawek to żeśmy kupę zjadły ale arbuza się trochę cykam ehh

ja teraz w lecie daje wszystko w temp pokojowej nic nie podgrzewam (oczywiście mleka nie daje bo my cyckowe)
myśmy nigdy nie ulewały to nie pomogę.

reklama
My wczoraj kupiliśmy Nestle Sinlac i tradycyjnie mały nie chce jeść ale mamusia cwańsza była i dodała do niej słoiczek jabłuszko z brzoskwinią i wrąbał pół szklanki, to samo zrobiłam z jarzynową z kurczakiem też nie chciał a po dodaniu do niej owoców zjadł.Wiem nie brzmi to ciekawie ale najważniejsze że skutkuję.

Babeczki, za miesiac bede w Polsce, jezeli ktoras chcialaby bym wyslala jej te kaszki dajcie prosze znac na priva. Zakupie co trzeba i wysle juz z Polski, bedzie taniej :tak:

Ja nie podgrzewam a daje w pokojowej temp.:tak:Jedynie obiadek który nie doje(juz długo nie dawałam musze spowrotem coś zaczac kupować)to wkładam do lodówki a wtedy musze podgrzać;-)

My wczoraj uzupełniliśmy zapas kaszek o jaglankę i orkiszową :tak: Orkiszowa pyszna, tylko że z glutenem, więc raczej nie będziemy dawać codziennie ;-)
całe szczęście, że uświadomiłyście taką ciemnotę, że istnieją kaszki holle !!! raz dałam mleczno ryżową bobovitę, bo dostałam próbkę ... DRAMAT ... to się nie powinno nazywać kaszka tylko kleik cukrowy :no:

truskawek nie dawałam ... jakoś nie miałam przekonania ... ale sama trochę podjadłam, więc Zuzu z mleczkiem dostała ;-)

Zupkę szamamy pięknie :-) ostatnio marchew, ziemniak, pietruszka, brokuł, kalafior, oliwa z oliwek i kasza manna ... aż się uszy trzęsą :tak:

no i nieapetyczne pytanko mam ... czy Wasze dzieciaczki też mają śmierdzące oddechy :confused::confused::confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry