• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wszystko o karmieniu dziecka

reklama
Jol pomyślałam o kilku rzeczach - albo ty coś jesz co jej nie koniecznie może służyć, zobacz jej w buźce może to pleśniawki albo inne bakterie w buźce, może to gardło?

może rzeczywiście coś z mojej diety, bo w sumie już niczego sobie nie odmawiam ... oprócz alkoholu oczywiście ;-)
może kawa :confused:
pleśniawek nie ma :no: gardło zdrowe :tak:

idziemy jutro do pediatry ... chyba zapytam z ciekawości :tak:

andzia76
Debridat na ulewanie? my to kiedys dostalysmy na zatwardzenia...dziwne.
ja podaje wszystko w temp. pkojowej,wode,soki,zupki,mleko. moja z koleji nie wezmie do buzi czegos co jest cieple. ma byc temp. pokojowa i juz;-) dla mnei to lepiej bo podgrzewac nie musze;-)

u nas dzis znowu totalna olewka mamusiwej zupki, poki co smakuje jej tylko rosolek z kaszka jaglana i kalafiorkowa, inne co mama ugotuje sa BLEEEE:wściekła/y:

andzia76
Debridat na ulewanie? my to kiedys dostalysmy na zatwardzenia...dziwne.
ja podaje wszystko w temp. pkojowej,wode,soki,zupki,mleko. moja z koleji nie wezmie do buzi czegos co jest cieple. ma byc temp. pokojowa i juz;-) dla mnei to lepiej bo podgrzewac nie musze;-)

u nas dzis znowu totalna olewka mamusiwej zupki, poki co smakuje jej tylko rosolek z kaszka jaglana i kalafiorkowa, inne co mama ugotuje sa BLEEEE:wściekła/y:

zrób groszkową (o ile już groszek macie w menu) - dzieci bardzo ją lubią

Też pierwsze słysze:confused:mojemu nie śmierdzi a jem wszystko oprócz używek czyt.alkohol kawa papierosy...i także jest cycowym dzieciem:tak:
Hmm...nie wiem ja nie pomogę :sorry2:spytaj się pediatry:tak:

reklama
Laki wkleję tu pytanka bo w złym wątku je wcześniej zadałam załamana kupkami C....

Pozwólcie:

A jeszcze cebulę od kiedy dziecku dajemy? Bo w tych słoiczkach co już pisałam od 5 m. ż. jest w składzie obok królika i ziemniaka - nie wiem czy czasem C brzuszek po niej nie bolał.... Muszę jeszcze raz mu podać i się upewnić, ale wkurza mnie to eksperymentowanie na nim...
Gotować nie bardzo mam mu z czego, bo do ekologicznych warzyw dostępu raczej niet, a te słoiczkowe produkcje jak widać C nie ma w czym wybierać....

A koper kiedy- np. taki młody, do zupki, niepryskany?

A jak gotujecie np. groszkową, to groszek skąd- z mrożonki? czy też macie wejścia na jakieś eko?
i czy wszystkie jak gotujecie macie ekologiczne warzywa? Bo ja się łamię że nie mam gdzie kupić, przepytałam całą okolicę....
To co od mamy dostałam, ta marchew, na dwa obiadki mi starczyła takie 200gramowe, ale dodałam jeszcze ziemniak pewnie nie eko i kalafior też wątpię by eko...- mam wyrzuty ale nie mam skąd tych eko.....
a nie chcę cały czas na słoiczkach być....
bo po pierwsze boję się że potem gotowanego mi nie ruszy bo inny smak mimo że ten sam skład i w ogóle....wciąż słoiczki to finansowe bankructwo, no i chcę Mu jednak urozmaicać, ale nie mam co i jak...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry