• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wszystko o karmieniu dziecka

reklama
Czechow tak tak to chyba Minnie, no i mi Agbar Hippa bezmlecznego i bezcukrowego przysłałai milupę, ale nie chce jej wciąż głowy zawracać, pewnie kila razy jej jeszcze zawrócę, ale ile można, no i myślałam że może co bliżej / na miejscu mam,a przegapiłam...

Jolcia no no, teraz pamietam, tego sklepu niestety w Pozen nie ma, ale zawsze jest alegro... fakt drożej ale co zrobić....

No i muszę znaleźć jakiś ekologiczny przybytek w Poznaniu, ....

Klara zawracaj,no problem;-)
Mlody wchlonal wczoraj obiadek z lososiem.Jadl jak smok-chyba mu rybka podeszla:-)
Ja tez dzis wydrukowalam przepisy Czechow i moze sie zmusze do gotowania...kiedys:-D

Dziewczyny, jak ja tak was czytam to sie przeraziłam...
Ja to zacofana jestem, obecnie mamy problemy typu od czego zacząc, jak i po co:-p Problemy, ktore wiekszosc z was miała 2-3miesiace temu... aż mi wstyd:-(:-p

Ale pochwale za to moje córcie, starsza nauczyła pić Agatkę z bidonu:-D:-):-pchoc wiekszosc ląduje na koszulce lub body, ale co tam... ważne, ze potrafi ciągnac:-)

Dziewczyny, jak ja tak was czytam to sie przeraziłam...
Ja to zacofana jestem, obecnie mamy problemy typu od czego zacząc, jak i po co:-p Problemy, ktore wiekszosc z was miała 2-3miesiace temu... aż mi wstyd:-(:-p

Ale pochwale za to moje córcie, starsza nauczyła pić Agatkę z bidonu:-D:-):-pchoc wiekszosc ląduje na koszulce lub body, ale co tam... ważne, ze potrafi ciągnac:-)

Nie jesteś sama, my też w tyle:-)

e tam w tyle - my dokładnie od tygodnia jemy zupki i deserki odkąd nam 6 miesięcy stuknęło - raptem mamy za sobą dyniową z ziemniakiem i marchew z ziemniakiem, a z owoców wałkujemy jabłko z kaszką Holle albo bez - normalnie pełen wybór;) I ciagle dumam co kolejne i co ugotować następnego i ile ma tego zjeść;)
i tu przepisy wg czechow sa niezastąpione!

ASIOWO ja też w tyle:-pjak na razie to jeden słoiczek obiadku zjadł pare razy kaszke chrupeczki(flipsy)sobie susa i od czasu do czasu skórke czy kromeczke posusa a tak to mleczko i herbatka w te upały:-)ja teraz kupie jakieś obiadki coby bardziej rozszerzyć tą dietke ale nie na upór mamy czas;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry