Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ja mam znowu nowy problem, mala caly czas dzisiaj spi, przebudza sie co 2-3 godziny , popije troszeczke i dalej spi, jakos watpie ze sie tym najada, przeciez to kilka lyczkow tylko.. boje sie ze zoltaczka wraca, przy wypisie miala, 11,9 po fototerapii .
caly czas na mnie wisiala to bylo zle, teraz caly czas spi to tez zle, moze niepotrzebnie sobie wkrecam problemy...
nie słyszałam o przypadku żeby dziecko spało a coś mu dolegało - nie jestem znawcą ale sen to najlepsze lekarstwo, skoro miała aż tak dużą żółtaczkę to musi teraz zregenerować siły. Myślę że jeszcze da ci popalić,
. Poczekaj jeszcze troszkę, sprawdź czy dzidziuś odpowiednio chwyta pierś (musi łapać też sporą część otoczki) i tak jak Macy pisze, zaciśnij zęby i karm. Mnie też bolało jak cholera, strupy miałam, krew leciała, ale dałam radę i już nic nie boli.
Butlę na Twoim miejscu bym wrzuciła do kosza. Może Bartuś przez takie od czasu do czasu ssanie butelkowe nabiera złych nawyków. Poza tym smaruj maścią i dodatkowo po każdym karmieniu wypuść kropelkę mleka i rozsmaruj na brodawce. Takie mleko ma działanie lecznicze. I jeszcze myślałam, że może byś takie kapturki ochronne sobie kupiła. Ja nie stosowałam i poszłam na hardcore;-), ale innym pomagają. Może trochę byś sobie ulżyła.