Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dla mnie karmienie miało ogromne znaczenie i byłam z tym zupełnie sama. Problemy były, a rozwiązań brakowało. Czytałam, czytałam, czytałam. I tylko dzięki temu się nie poddałam. I naprawdę byłam z siebie nieziemsko dumna, jak mogłam karmić przez 13 miesięcy, mimo iż nasłuchałam się, że takimi kamykami się nie da.Macy tyś doradca laktacyjny jak nic
Powiedz kochana, takimi maściami to najlepiej już smarować piersi nie? Czy jest w ogole opcja aby nie być tak zmasakrowana i bez krwi i bez bólu?

Na mnie nawet to nie działa.EDIT: z hartowaniem sutków to ostroznie, bo to może skurcze wywołać - u mnie w czasie porodu po znieczuleniu trochę ustawały skurcze, to mi kazali masowac sutki i skurcze wracały szybciutko! Ale przed porodem draznienie sutków ma podobne zastosowanie!
Ale może racja, że na takim etapie nie próbować. Mnie w tej kwestii natura obdarzyła hojnie więc może nie będzie tak źleNa mnie nawet to nie działa.Ale może racja, że na takim etapie nie próbować.
Aga, trzymam się tej wersji, że przy kolejnym dziecku łatwiej. Przy synku moje brodawki były wklęsłe, teraz stoją jak żołnierze na baczność.;-) Może chociaż to coś da.
Natomiats nie wiem czy uznać moją pierwszą laktacje (nie wspomne kiedy) - 3 miesiące ściagania... kurcze jakoś nie kojarze krwi i cierpienia - może to dobry znak 
)
PowodzeniaKruszynka, nie ma sprawy. Staram się, jak mogę.Dla mnie karmienie miało ogromne znaczenie i byłam z tym zupełnie sama. Problemy były, a rozwiązań brakowało. Czytałam, czytałam, czytałam. I tylko dzięki temu się nie poddałam. I naprawdę byłam z siebie nieziemsko dumna, jak mogłam karmić przez 13 miesięcy, mimo iż nasłuchałam się, że takimi kamykami się nie da
pisza wszedzie ze czesto przystawiac a nawet dac dziecku wisiec na cycu , ale ja nawet nie mam kiedy do ubikacji isc a co dopiero pomyslec o prysznicu:-( mala ciagle ze mna w lozku, nie wiem czy takie lezeznie nie w swoim lozeczku ma dobry wplyw na jej kręgosłup
jak zasnie to tylko si rusze i oddale na chwile to juz sie budzi