nadineczka
Fanka BB :)
a my właśnie zaraz się bierzemy za jabłko z tym pureee... 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jol to nie wymyszanie. Dziecku nie wszytsko musi spasować za pierwszym razemNależy próbować i próbować najlepiej już następnego dnia
a nie zniechęcać się za pierwszym razem
Nawet taki mądraliński artykuł wczoraj czytałam na ten temat
Ale jeśli chodzi o gęstość to jabłko+gruszka, samo jabłko, jabłko z purre różanym są gęstsze od tego z marchewkąZresztą chyba tylko z tą marchwią jest takie wodniste
![]()
mała tartą marchewkę z jabłkiem, samo jabłko czy jabłko z bananem wcina aż jej się uszy trzęsą ... tylko ta słoiczkowa wersja coś jej nie pasiła, chociaż też zjadła, ale dużo mniej, z pluciem i bez tego rozbrajającego uśmiechu na paszczy :-) wolę w tą stronę niż w drugą, bo jakby tylko słoiczki chciała, to byśmy z torbami poszli 

Ja nie wiem ile te słoiczki kosztują w sklepach, ale w Lidlu deserki Gerbera i Bobo coś tam coś koło 2,40 w promocji mają być, bo od 24 maja jest tam tydzień dziecka - może was zainteresuje to podrzucam - mój M jest wielbicielem Lidla, więc ja zawsze obcykana w tych promocjach lidlowskich)
LIDL
LIDL
nie ma tak dobrze nie oszukam jej