Pasibrzuch
Fanka BB :)
No a obiadki i deserki? Tzn obiadek wiadomo, a deserek? Bo w sumie to jest rezygnacja z jednego karmienia tak? Bo np. mleczko o 12.00, obiadek o 15.00, deserek powiedzmy o 16.00 i np. o 19.00 mleczko, tak?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A jak się obśliniła 

No ale galaretka u 4-miesięczniaka chyba jeszcze nie?
Miałam napisać jak z bidonem. Chyba jeszcze za wcześnie, mała ładnie otwiera buźkę, ale jeszcze nie wie, że musi ciągnąćA jak się obśliniła
![]()
:-):-):-)Pasibrzuch no pewnie że takGalaretę, śmietanę zbitą i ciacha . Dużo ciachów z czekuladom
![]()
Pasibrzuch no pewnie że takGalaretę, śmietanę zbitą i ciacha . Dużo ciachów z czekuladom
![]()

ale żeby zbić śmietanę, to będę potrzebowała Twojego młoteczka! Choć co Ci ona zawiniła, że bić ją chcesz?
:-)Pewnie że nie napisałam ogólnie - ryż z jabłkiem, ryż ze śliwką, no i owoce owoce owoce --- idzie lato owoców będzie mnóstwo tylko wybierać przebierać
co do niekapka to też mam pytanie - czy on ma ten dzióbek miekki silikonowy czy twardy plastikowy? Kto wie jaki niekapek ma miękką tę końcówke?