• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wszystko o karmieniu dziecka

No a obiadki i deserki? Tzn obiadek wiadomo, a deserek? Bo w sumie to jest rezygnacja z jednego karmienia tak? Bo np. mleczko o 12.00, obiadek o 15.00, deserek powiedzmy o 16.00 i np. o 19.00 mleczko, tak?

reklama
No ale galaretka u 4-miesięczniaka chyba jeszcze nie?

Miałam napisać jak z bidonem. Chyba jeszcze za wcześnie, mała ładnie otwiera buźkę, ale jeszcze nie wie, że musi ciągnąć :-D A jak się obśliniła :szok::-D

No ale galaretka u 4-miesięczniaka chyba jeszcze nie?

Miałam napisać jak z bidonem. Chyba jeszcze za wcześnie, mała ładnie otwiera buźkę, ale jeszcze nie wie, że musi ciągnąć :-D A jak się obśliniła :szok::-D

Pewnie że nie napisałam ogólnie - ryż z jabłkiem, ryż ze śliwką, no i owoce owoce owoce --- idzie lato owoców będzie mnóstwo tylko wybierać przebierać

Pasibrzuch no pewnie że tak:tak: Galaretę, śmietanę zbitą i ciacha . Dużo ciachów z czekuladom:tak:
:-):-):-)

Pasibrzuch no pewnie że tak:tak: Galaretę, śmietanę zbitą i ciacha . Dużo ciachów z czekuladom:tak:

:-D:-D:-D ale żeby zbić śmietanę, to będę potrzebowała Twojego młoteczka! Choć co Ci ona zawiniła, że bić ją chcesz? :nerd::-)

Pewnie że nie napisałam ogólnie - ryż z jabłkiem, ryż ze śliwką, no i owoce owoce owoce --- idzie lato owoców będzie mnóstwo tylko wybierać przebierać

Nooo, tak to rozumiem ;-) Ja teraz na słoiczkach, ale czekam właśnie do lata, będę robiła owocki. Tylko czy po tej powodzi to nie okaże się, że owoce będą kosztowały fortunę...

co do niekapka to też mam pytanie - czy on ma ten dzióbek miekki silikonowy czy twardy plastikowy? Kto wie jaki niekapek ma miękką tę końcówke?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry