• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wszystko o karmieniu dziecka

Jolcia z musu ale też mam:-)manię. Nawet nie wiedziałam jakie różnice w cenach mogą być przy art. dla dzieci:tak: Może zrobimy wątek promocje:-D ( głupie to nie jest:confused:)Od jutra Happy 34,90 zł w Realu:happy2:

reklama
Temat z promocjami - popieram!!!!!!!!!!!!!
Hipp dynia + ziemniak i marchew +ziemniak- u nas w rosmanie i chyba nie w promocji, ale 2,69 a taniej nie spotkałam....

C zjadał 5 razy 150-180ml czasem było i 210 Pepti ale skrajnie ulewał, więcej nic....
teraz zamiast jednego posiłku mlecznego cały słoik jabłka, albo marchwi, albo dyni....- jak dostawał przy wprowadzaniu do max. 1/2 słoiczka to zapijał mlekiem jeszcze....
Wczoraj i przedwczoraj miał jedno mleko więcej - bo ryk w nocy.....
Dziś dałam mu ten Sinlac do mleka na noc, ale szok bo mocno ulał, a to ponoć zagęstnik jest....zobaczymy ile pośpi....

A poza tym jak dziś był na samym jabłku to udało mi się mu wcisnąć wodę z niekapka, z 20-30 ml...

Ostatnia edycja:
Klara tak jak Minnie pisze o kaszce bezmlecznej tylko dodam, że równie dobrze, możesz je zrobić na wodzie ;) Też będzie kaszka, uwierz.
Zakupiłam niekapek, ten, ktory mi wklejałyście, nie mogę się doczekać spróbować, jak Cyprianek już sobie daje radę to tym bardziej .

C daje radę, ale mama trzyma....więc ciągnąć umie, ale nie chce trzymać....

a co do "tym bardziej" - może się czepiam, ale mój Syno to nie aż taka gapcia:no::cool2:

No to żem otworzyła mój cudny niekapek, który wczoraj z allegro dotarł - wlałam przegotowanej wody troszku i Misia moja wszystko opędzlowała sama - tylko jej do łapek dałam i dopóki nie wypiła to z rąk nie puściła niekapka - to sie nazywa obartus nawet wodą nie pogardzi :) Mój M w szoku był, że ona sama umie trzymać i sobie do dzioba trafia:) Noż normalnie cudnie na to patrzeć - a ona cała szczęśliwa, że my się śmiejemy i tez się śmiała aż jej woda spływała bokami - obłędna rodzina.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry