reklama
macy
Fanka BB :)
Daj namiary na te wszystkie osoby, które mówią, że małymi piersiami się nie da karmić. Wyślę im zdjęcie swoich piersi!Tak bardzo chcialabym karmic piersia ze juz teraz spedza mi to sen z powiek, ze nie bede miala pokarmu ze nie dam rady itp. a tych "dobrych" rad mam juz dosc... I gadanie ze takimi malymi piersiami to raczej nie wykarmie slysze non stop:-wściekła/y:i jak ja sie tu mam nastawic pozytywnie.... probuje sie uspokajac tym ze jak mi od 20 tygodnia kapie siara to jednak moze taka pusta nie bede no ale wiadomo ...:-(

Kaja_10
roxeen - piwo czy nie podawaj nazwę, czasem mnie korci na coś gazowanego i nie mogę wyczuć o co mi chodzi a może o piwko ;-)Któraś z Was napisała że nie ma Piwa bez alkocholu i ja sie z tym nie zgadzam całkiem
Mój mąż ostatnio spędził pół godziny w Piotrze i Pawle i szukał mi piwa o zawartosci alkocholu 0,0% i ZNALAZŁ
było strasznie drogie, małe ale PYSZNE !!! zaspokoiło moje pragnienie piwa![]()
Ostatnio piłam w czerwcu nad morzem do rybki Lecha 0,3 przy końcówce butelki jak ujrzałam, że po przecinku ma jednak jakiś % to myślałam, że zejde z emocji - tak się zdenerwowałam, że jednak alkohol ma.
Anulka8700
Daj namiary na te wszystkie osoby, które mówią, że małymi piersiami się nie da karmić. Wyślę im zdjęcie swoich piersi!Jak będziesz miała dość, pamiętaj, że macy z bb ma małe i karmiła - i mam nadzieję, że teraz też tak będzie, BO CHCĘ!
Będziesz moją motywacja i mam nadzieje ze damy rade

A dla mnie alkochol to alkochol!!!To że jest napisane że tam jest tylko 0,3% to tez do końca bym nie wieżyła! To co piszą to jedno a to co się znajduje w środku to drugie!!!!Macie racje że dla nas to nie dużo biorąc pod uwage mase dorosłego człowieka itd. A nasze maleństwa ważą duzo dużo mniej- i im może zaszkodzic nawet maleńka dawka!!!!Ale to tylko moje zdanie! :-)
G
gość 574
Gość
nika1710 nikt tu nie mówi o piciu alkoholu w ciąży! no i poza tym każda ma swój rozum i jak wypije kilka łyków piwa free, które ma coś tam piąte przez dziesiąte alkoholu po przecinku to jeszcze nie tragedia i nie ma co paniki siać;-)A te niewielkie procenty wynikają głównie z fermentacji, więc jak by kto wypił zepsuty sok, to tez procenty mogą być
Nawet powietrze, którym oddychamy jest zatrute, bo ma ołów, siarkę i inne świństwa i szkodzi dziecku, więc we wszystkim trzeba zachowac zdrowe podejście - tak mi się wydaje

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Karoli4
Zgadzam sie z agagsm:-)
Ja pilam piwko "bezalkoholowe", a raz wypilam cale normalne akoholowe, ktore mi zycie uratowalo w Rzymie, kiedy bylo 40 stopni i wypocilam wszystkie sole mineralne i nie mialam sily dalej isc.
A teraz jak moj G. pije piwo to napije sie od niego kilka lykow.
Ja pilam piwko "bezalkoholowe", a raz wypilam cale normalne akoholowe, ktore mi zycie uratowalo w Rzymie, kiedy bylo 40 stopni i wypocilam wszystkie sole mineralne i nie mialam sily dalej isc.
aga23
Co do piwa ja ostatnio wypiłam 0,33 bezalkoholowe ale na puszce było 0,2% kurcze niedałam rady wypic połowy. O 21 juz spałam. Chyba miałam tzw "śrubę" 

reklama
labamba23
podwójna mama
Ja tez;-)Zgadzam sie z agagsm:-)
Jak probowalam sposobow na wywolanie porodu z Szymem, to wypilam duzy kieliszek czerwonego wina w wannie z goraca woda, na szczescie to nie pomoglo, bo gdybym pojechala do szpitala to wzieliby mnie za pijaczke, tak sie napralam

Podziel się: