Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Daj namiary na te wszystkie osoby, które mówią, że małymi piersiami się nie da karmić. Wyślę im zdjęcie swoich piersi!Tak bardzo chcialabym karmic piersia ze juz teraz spedza mi to sen z powiek, ze nie bede miala pokarmu ze nie dam rady itp. a tych "dobrych" rad mam juz dosc... I gadanie ze takimi malymi piersiami to raczej nie wykarmie slysze non stop:-wściekła/y:i jak ja sie tu mam nastawic pozytywnie.... probuje sie uspokajac tym ze jak mi od 20 tygodnia kapie siara to jednak moze taka pusta nie bede no ale wiadomo ...:-(
Jak będziesz miała dość, pamiętaj, że macy z bb ma małe i karmiła - i mam nadzieję, że teraz też tak będzie, BO CHCĘ!roxeen - piwo czy nie podawaj nazwę, czasem mnie korci na coś gazowanego i nie mogę wyczuć o co mi chodzi a może o piwko ;-)Któraś z Was napisała że nie ma Piwa bez alkocholu i ja sie z tym nie zgadzam całkiem
Mój mąż ostatnio spędził pół godziny w Piotrze i Pawle i szukał mi piwa o zawartosci alkocholu 0,0% i ZNALAZŁ
było strasznie drogie, małe ale PYSZNE !!! zaspokoiło moje pragnienie piwa![]()
Daj namiary na te wszystkie osoby, które mówią, że małymi piersiami się nie da karmić. Wyślę im zdjęcie swoich piersi!Jak będziesz miała dość, pamiętaj, że macy z bb ma małe i karmiła - i mam nadzieję, że teraz też tak będzie, BO CHCĘ!

Nawet powietrze, którym oddychamy jest zatrute, bo ma ołów, siarkę i inne świństwa i szkodzi dziecku, więc we wszystkim trzeba zachowac zdrowe podejście - tak mi się wydaje
Ja tez;-)Zgadzam sie z agagsm:-)
Ja pilam piwko "bezalkoholowe", a raz wypilam cale normalne akoholowe, ktore mi zycie uratowalo w Rzymie, kiedy bylo 40 stopni i wypocilam wszystkie sole mineralne i nie mialam sily dalej isc.
A teraz jak moj G. pije piwo to napije sie od niego kilka lykow.